Teaterlove

Halooojj,

Förlåt mig att jag är så himlans dålig på att uppdatera, men det e faktiskt så att tråkigt nog börjar jag tröttna på att skriva hela tiden. Det är en sak jag bara vill göra ibland liksom.
Men nu så har thildaa lust att skriva så.

ErikaMarieMathilda, vi har nu börjat vårat sommarjobb. Har jobbat 2 dagar nu och jag måste säga att det e jätte kul att få lära ut teater . :)

Okej nu blev det inte så mycket skrivet ändå haha!
Men om jag berättar om vad jag ska göra på midsommar då? Det kommer låta som om jag e en förtidspensionerad människa bara för att alla andra ska ut osv. Men inte thildis erikis och marie, för vi ska vara i vikarbyn och ha mys! Och jag ser fram emot det jätte mycket! MIdsommar e mys!

 Börjar bli ganska desperat efter att få smsa med någon. Är oftast en person som smsar jämt, men nu så har jag typ slutat med det, mycket mindre smsande. Så försjutton, skriiv sms !

14/2 - 08 står det en sak i min dagbok som jag blev väldiigt chockad över. Någonting som jag hade förträngt eller bara inte kom ihåg startpunkten på. Det trodde jag inte faktiskt.
& nu så sitter det en bild på oss i dagboken. Jag vet det låter töntigt at skriva dagbok, men tänk va kul sen när man blir äldre. Och speciellt nu när jag har en bild där. Trots att det e en bild som jag saknar, en bild som jag vill ha nu, en bild som betyder och en bild som jag verkligen tycker om. Vi på kortet, jag saknar oss. Fast det hela e så konstigt nu. Kommer nog inte ses på sommarlovet .

Men det känns som om det fanns en chans som att du ångrar, men det e nog mer att jag hoppas det. Jag tror nog inte att det är så i real life.
Fast man kan juh alltid hoppas på att du skulle ha gömt dig under min säng och hoppar fram. haha  But it's over now.

Aja slutsnackat om det.
Nu kom pappsen hem så jag ska haka på till skogen en sväng. Sen springa med eriisen förhoppningsvis, annars kutar jag la själver :)

pusss
<3
<3
<3
<3

Bye Bye winter.. Och förhoppningsvis hejhej SOMMMAR!?

The Corals .. in the rain

Tjabbbaaaa

Längesen jag skrev nu men faan mycket att göra nu innan studenten faan va kul de ska bli!!!.. okej nee de e inte jag ska ta studenten tråkigt nog! Men när den tiden kommer så drar jag till hollywood, lala ;D

I spöregnet som faller ner utanför fönstret så lyssnar mina öron på The Corals.. Ganska bra band faktiskt. Dreaming of you e bäst iaf.
Förresten så har jag inte krockat någon bil än så länge, Klarat mig från det! :D

Imorgon blir det skeer, kul som satanIGATAN!

OBS! Glöm ej att spana in Blomstertid med bästa Peter Magnusson ikväll 22.30!  SKITBRA!


Neaa nu ska lilla thildisen dra & mysa lite med grönt teee'. Pusss på det!

/ thildiiisen & svaliiseeen


RSS 2.0