Det är nu det gäller!

Hejsaaan!

Har precis duschat och ätit frukost. Jag & daddyCOOL har gåt runt och sagt " Motherfucking snakes on the motherfucking plane!" vi har till och med hittat på en låt men den e hemlig för känsliga läsare ! ;)

Måste bara upplysa er om att det är CCW i rättvik och det bara kryllar folk! Wieee
Sitter och väntar på Erikiisen & Stinaaa mhihiii . Ska slinga mitt hår idag, eller erikiiis ska göra det. :) Wish me luck för jag är rädd att de ska bli gult! aldrig gjort de by my self.. ajaa :D


Nu ska jag ut & gå med papppiliottt!

Pussssvejs


Lång väg ner!

Ojj hejsan, är jag en främling nu? nejje kanske inte så bortglömd! Jag menar har juh bara inte skrivit på typ få se,, några månader ;)
Det händer mycket på sommarlovet nu, för mycket för att orka skriva allt. Men jag kan säga att man lever fortfarande på Peace & love, fy sjuttongubbar va himlans dunder KUL de va! Ett minne som följer med en livet ut kompiiisar! ^^

Nu e vi också inne på vecka 31, vilket menas att det är classic car week här i rättvik. För er som inte vet vad det är så är det classic car week ( bra förklaring). Massa bilar och massa människor. Förhoppningsvis så har det kommit lite mer " icke Raggare" nu, för i förrgår så va det bara raggare .

Mystisdag imorgon, stranden & checka folket! Mysfaktor!
Dom senaste dagarna har jag varit ute med tessie och kollat lite, kollat bilar? nejje såklart inte! KILLLAR `Mahaa :*

Nejje nu ska jag sluta tjata,  måste bara säga att jag springer runt i huset nu och dansar till Håkan hellström, ny favorit !
Här e veckans schema från imorgon :

TISDAG * Grillning och folk
ONSDAG * Kika & drive in
TORSDAG * Parkeen
FREDAG * Vet ej nu, får se
LÖRDAG * Parkeen
SÖNDAG * Gråta för att det e slut


TJoheeejj! ♥


RSS 2.0