Världens bästa!

Ohhhhh lalalallalalala hinner inte skriva nånting nu typ men jag bara älskar den här dagen!!!!!!!! :D
ni kan inte förstå min glädje!
Just nu springer vi runt i bh  i curryhuset jag erikiis jennny och mariiieees ! wieeeee vi är bäst bäst b'st! :D:D


PUSSSSSSISAR<3<3<3<33<3<3<3<3<3<3<33<3


Eran thildiiiiis








Mahaaa

Det går bra nu!

Wow alltså, wow.
Otroligt, jag mår bra.
Kanske inte sådär wohooo jag är lyckligast i världen glad, men glad glad liksom.
Det är fränt hur en springtur kan hjälpa.
Aa okej ibland så hjälper det inte mig för 5 öre för jag är så lat, men vissa dagar gör de det, och idag var en sån gång.
Upp för alla backar & ner för alla backar gör att man blir lite stolt och samtidigt väldigt lättad efteråt.
För nu är det såhär, jag vet att jag har skrivit i varenda blogginlägg hittils denna vecka att jag ska börja om på nytt bla bla bla. Och nu är det bestämt. Imorgon så kör jag. På riktigt. Inget jävla tjafs om att jag tar det imorgon istället. Nee för nu kör vi på imorgon, imorgon blir den dagen då den glada spralliga thildaa landar på jorden igen.
Jippie, nu har jag skrivit det och ska hålla det också.
NICEEEEEEEE!

Pusssse♥
/thildiis

Slutade bra!

Hallojsaaan bloggis!

Rutten dag till att börja med, kom till skolan skitsur och skittrött och de ända som fanns i min hjärna var att åka hem och sova.
Men tack vare alla glada vackra människoor i skolan så slutade det med att jag såg fram emot dansen, och den va skiiiiiiiiiiitroliiiiig! wieee hihi första gången på året som jag verkligen tyckte att de va skojj. Och sen blev det lite andra grejor innan det bar av till ruttvik igen, och den grejen gick också bra. NU ÄR JAG FRIIIII SOM EN FÅGEL! äntligen.

Nu har jag och mammsen handlat och varit på banken och jag har till och med gjort musikläxan och skickat den till sööt PEr i tid haha!
Nu doftar det hur gott som helst i lägenheten så nu ska jag dra mig baklänges,.. hahahah okej inte dra mig baklänges till köket men framlänges kanske ? ;)

Ajaa ni får ha en fortsatt trevlig dag, för de ska jag. Antingen gå med jenny ifall hon svarar, eller så springer jag, de visar sig!
'
Pussspåer!<3

ps. måste bara säga att jag längtar tills imorgon för då ska de bli mys och så börjar jag om på nytt, och de lovar jag! hihi ds.


Tisdaaag

Det bästa med livet är att leva, så varför dö för?

Yooo yoo yooo mathildiiis is back in the game, eller aaa i livet, nu sattsar jag 100 % på det nya.
Efter en långprominadiiis med musiik och fina sms från dom bästa så har jag kommit fram till att nu, eller aa på torsdag, börjar jag om från början.
Man behöver faktiskt inte gå under för att allt inte går som det ska, eller dvs att gå under för en kille.. nonono inte då, det kommer inte att hända.

Busiiiisar i currryhuset, Ni e Bästaste bästaste! tihiiii<3

Neee nu ska jag vila, vila & vila.
Imorgon e det min hatdag, så se upp!

Pussssisssar<3
/ thildiiiiiiiis


Sommmmmmmmar<3

Måndagar-----

Heeey blögggg

Det här går inte så bra längre.
Men vi är starka erikiiss, de är bra att vi sitter i samma båt så slipper man känna sig ensam :)


En vanlig måndag med besvikelser & trötthet.
Inte så mycket mer att skriva, orkar inte. Ligger alldeles för skönt för att skriva haha!

Godisnatttis på er!

♥ / thildiis
In love..



Söndagggg

Hejhejhejhej

Idag blir de inte så mycket att läsa om för det är nämligen så att min favorit film går på tv 3 klockan 9.. Och det är bara 12 minuter kvar och jag måste hinna med lite före så idag blire en kortfattad blogg.

* Sola
*Hedda♥
*Springa
*Duscha
*FAVORIIIT PÅ TV!


Du är lite som en drog för mig.
Jag börjar få abstinens.
Känner mig tjatig.
Men så lätt släpper jag inte kärlek.
**


Vädret e SCHTEEEEK!

HeyHEy bloggis!

Schteeek dag idag alltså, med erikis! NICE
Hoppade av äckelpisstråk musikalen också tihii SKÖNT ! nu e jag mycket friare i sommar, så då blire KUL! hihi

Mycket snack och mycket chillidill med erikis, och lite christoffer också mums :D

Har inte så himlans mycket att skriva idag, vet inte men e inte på sånt humör. Jag är glad, men inte på skriv humör !
Fast förresten så har jag precis skrivit in svar på 3 frågor i klick! tidningen om att kunna vinna en drömresa till inspelningen av New moon, uppföljaren till Twilight. Som statist då då, men ändå jag menar okej jag har aldrig tur typ, men man kan juh aldrig vinna nåt om man inte försöker iallafall.
Fatta fräänt och få åka till italien och bo på hotell och vara med i filmen, FETT FRÄÄÄNT! Och då kan man juh passa på att visa sina talanger som teaterapa och kjanske få in en fot i hollywood branschen,, aja mathilda börjar drömma nu haha!

Nee nu ska jag sova tror jag, ha en bra lördagskväller!
PUssss & godisnattis!

Ps. Imorgon börjar jag om på nytt, så skyll dig själv suckeeer :). ds.

    ♥   

Hihihih

Ohhh lalala bloggisen!

IDAG har det varit en topp dag , fredag, strålande sol, för engångsskull också förhoppningsviis ett bra matteprov, det kändes bra iaf. Kanske inte nationellaprovet i engelska gick bra men skitsamma, det kändes sådär, jag brukar vara bra på att skriva uppsatser och inte för att skryta med senaste engelska uppsatsen jag skrev fick jag MVG , men alla kan juh inte bli lika bra synd nog!
& jag hade ´mina monki skor idag, ohh va sniggisaa dom e, ett bra köp kan jag lova!
Efter skolan så tog jag mig en promendad till stentorp där söt marieeew satt och tittade på söt erikiis och resten av skidåkarna som körde fotboll för fullt, jag saknar den gröna gräsmattan och en svartvit boll, både handbollen & fotbollen saknar jag..men det e juh så de är, allt har juh tråkigt nog ett slut*

Ankomsten till rättvik blev bra, träffade snyggtessie och köpte årets första glass! duktigt thildiiis!  Den klassiska daimstruten , mumma! + att jag va nästan lika lång som tess idag.. med mina klackisar , men ändå! ^^

Nu sitzen ich hier ( haha ursäkta stavning men måste bara påpeka att jag har glömt bort all skit tyska !) Lyssnar på en gammal greaseskiva, dock på svenska, men jag har juh sett dom live så det e sick fräääänt!
+ att nu har jag slutat med nyttigheter, man har faktiskt inte tid att vara nyttig här i livet, eller okej man kan vara nyttig på ett bra sätt men att skippa alla godsaker, NEJ där går gränsen, vi har bara ett liv och det ska man fan ta vara på.. LEV FÖR DAGEN !
En onyttig dag med andra ord, but I don´t care motherfuckers! Får väl ha valkar till sommaren då, huvudsaken e att man mår braa! skit samma, alla borde försöka vara nöjda med sig själva, trots att de e svårt man kan juh iaf ge sin kropp en chans :)

& nu e dittiss på dejtiiis med clarrris, undra vad busfröna gör ? ;) hihi
All by myself ,don´t wanna be all by myself!! TRÅKIGT!
Men vet ni vad, Mathildiiis börjar leva igen efter 2 gråa veckor. Nu e jaa inte riktigt frii från bekymmer men jag e frii från ångest och ledsamhet & det e topnotch! Trots att man e käär så kan juh inte alltid kärleken vara bra, man får ta de som det kommer liksom.. har gått med i min padres singelklubb, han e då positiv och jag har varit så visst, inge feeel !

Ojj nu känner thildiis här att hon har skrivit lite väl för mycket men men hihi

Nu ska jag njuta av en härlig fredagskväll med majasiis & pappsis.
& imorgon ska jaa & erikiiis schteeka och sen skitäckelpisshemskbajs musikalen en stund, jag måste jag vill verkligen sluta!!"!!!!!!!!!

Ha en bra fredaaaagskväll PUSSIS<33
/ thildiiis


Moramoramoraaaa!

HIhihihihi hejjsan bloggisen!

Nu e jag hemma, sent idag igen.. MEN JAG KLAGAR FAN INTE! För dom här 2 senaste dagarna har varit på topptopptopptopp! hihihhiihhiihi kan tyvärr inte förklara min glädje, eller joi kanske.. om jag säger såhär, jag har varit sur & ledsen 2 veckor io sträck, och nu på 2 dagar har jag fått ur mig all glädje som jag inte har visat på dom veckorna! så ni kan juh tänka er hur glad jag har varit idag, SUPERGLAAAAAAAD!
 Skolan va bra, stan va bra. Va nere med dittdott och juliiie lite, och sen kom lisis, och då gick jag lisis och Dittis och käkade lite på kaffestugan, the place to be liksom! Aa sen så missade jag alla mina bussar till rättvik så då ringde jag i panik till marie och frågade när nästa tåg gick, och det gick 20.34.. haha! Aja så jag gick till curryhuset där bästisarnaa Erikiis & marieeis va, och alex & jakob också . hihi
Höll även på att missa tåget, fick lov att springa från curry hah!

Aja nu ska jag inte tjata sönder.. eller jo förresten så har vi kommit på att jag ska klippa mig i en snygg kort frisyr  wieee najsebajse, sen har vi även kommit på att vi vill sluta i musikalen.. han kommer bli galen men jag tä'nker inte slösa mitt sommarlov på att vara med i en sugig musikal som SUggeerrrr!
DET E TYP SOMMAR NU ALLA GLADAA, WIEE MIN ÅRSTIID!
Och imorgon blir det monki skorna mahaa!

Pussspussspusssspåerrrerererererer<33
/ Thildiiis

        
Pusssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Första roliiiga onsdagen motherfuckers!

Wiiiiiie blogggisen!

HIhihi jag kan inte sluta le! helt otroligt, första dagen på 2 veckos som jag e glad typ, tack vare alla fina kumpiiisar! & ettt jättte jätte JÄTTE stort plus för dom allra bästaste ERIKIS & MARIEIIS tihii, skratt, bakning,matlagning mera skratt, olika skratt, pinsamt på balkongen, sjukt kul på balkongen, och kort och massa mer har vi hunnit med denna kvällen.
Och justja vi planerade juh teatern tills i sommar, hihi vi e Kumpisaaar & bäst ! ^^

Nee idag orkar jag inte skriva nå mycket så ni får nöja er sådär för nu ska thildis gå och joina min padre & lillsis i soffan.. kanske ta en macka också hihi

PUssssisssaaaaar på er allla för de e ni värda hela jävla världen!  hihi
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
/ thildiiisen

 Bästaste bäst bästa!

*

I'm not the type to get my heart broken
I'm not the type to get upset and cry
Cause I never leave my heart open
Never hurts me to say goodbye
Relationships don't get deep to me
Never got the whole in love thing
And someone can say they love me truely
But at the time it didn't mean a thing

My mind is gone, i'm spinning round
And deep inside, my tears i'll drown
I'm losing grip, what's happening
I stray from love, this is how I feel


This time was different
Felt like, I was just a victim
And it cut me like a knife
When you walked out of my life
Now i'm, in this condition
And i've, got all the symptoms
Of a girl with a broken heart
But no matter what you'll never see me cry


Did it happen when we first kissed
Cause it's hurting me to let it go
Maybe cause we spent so much time
And I know that it's no more
I shoulda never let you hold me baby
Maybe why i'm sad to see us apart
I didn't give to you on purpose
Gotta figure out how you stole my heart


My mind is gone, i'm spinning round
And deep inside, my tears i'll drown
I'm losing grip, what's happening
I stray from love, this is how I feel


This time was different
Felt like, I was just a victim
And it cut me like a knife
When you walked out of my life
Now i'm, in this condition
And i've, got all the symptoms
Of a girl with a broken heart
But no matter what you'll never see me cry


How did I get here with you, i'll never know
I never meant to let it get so, personal
After all I tried to do, stay away from loving you
I'm broken hearted, I can't let you know
And I won't let it show
You won't see me cry


This time was different
Felt like, I was just a victim
And it cut me like a knife
When you walked out of my life
Now i'm, in this condition
And i've, got all the symptoms
Of a girl with a broken heart
But no matter what you'll never see me cry


This time was different
Felt like, I was just a victim
And it cut me like a knife
When you walked out of my life
Now i'm, in this condition
And i've, got all the symptoms
Of a girl with a broken heart
But no matter what you'll never see me cry

All my life...

                                                                                                                                                   


..

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ BLOGGGGEN!

Nu ska jag skriva exakt vad jag tycker om matte!
Mattemattematte, hmm okej det e väldigt bra att kunna själva grunderna som + x - och ½, men inte fan ska man väl behöva kunna pythagoras sats!? okej det kan vara kul när det går bra men när i livet ska man använda sig utav det liksom!
Jag har aldrig sett någon i en affär som ska köpa ost, och börjar räkna ut pythagaros sats på den! Neej nu jävlar va e det för jävla skit grejer vi måste lära oss!
Det är juh en grej ifall att man vill bli nåt jävla mattesnille typ einstein men jag tror ärligt talat att i dom vanliga yrkena så använder vi inte oss av den där jävla pythagoras, vad va det för jävla grek som kom på det, helt onödigt! jag tycker iallafall att jag klarar mig väldigt bra på grunderna, men men det är juh tyvärr inte jag som bestämmer över matten här i världen!

Nu har jag sprungit idag igen hihi men jag har fått skitont i högra vaden så jag ska be nån massera den så att jag kan gå imorgon ^^,
Sovmorgon + TEATER imorgon, kan det bli bättre.. NEJ
+ att jag ska dra ner på stan efter plugget och checka skissen på tatueringen, fett niceeeeeeee!

Nee nu drar jag!
Sov gott & dröm sött! PUSSSISARRR ♥
/ THILDiiisss


^^

Hejj igenigen & åter igen

Vet inte riktigt varför jag skriver nu men bara kände för det !
Tänk va skönt det kan vara att vara ute och bara springa, helt sjukt sköönt efteråt iallafall! :)

Nu sitter jag här medans pappa & majsan sitter och skrattar åt filmen " Och så kom polly", härlig film !
När jag tittar ut genom fönstret nu så e himlen så vacker.
Ju mer jag slappnar av och liksom verkligen inte gör någonting så slår det mig igen, det är slut.
Usch va hemskt det känns, inte bra iallafall.. men grejen är den att jag har kommit på att jag är rädd för att må dåligt, på riktigt, riktigt rädd.
Det är därför att jag hela tiden måste göra någonting, för att inte sitta ner ta det lugnt. För då kommer bara tankarna, hela tiden.
Det låter v'äl antagligen helt dumt men det är bara så, jag har insett det nu.
Så nu när jag tittar ut genom fönstret och ser den lite rosa orange biten utav himlen som e över mora och över dig, så får jag en klump i halsen, det känns alldeles för sorgligt . Du va den första som jag blev kär i på riktigt och det kommer inte bli lätt att glömma det här , det brukar gå fort för mig att glömma men det kanske beror på att det aldrig har varit riktigt, men  nu kändes det så och bara för att jag vågade bli kär, vågade vågade vågade så blev allt skit. Jag kommer nog aldrig våga på riktigt igen, okej jag e bara 16 och då kanske man inte ens vet vad kärlek är, men ändå.
Vårkänslorna delar man ensam.
Eller förresten, hallå vad är man utan sina vänner, sina absolut bästa vänner!? Ingenting, man är ingenting utan dom man verkligen tycker om. Familj, vänner släkt. Ta vara på dom du har, vänskapen är faktiskt det viktigaste som finns, tycker jag iallafall, ni får tycka precis vad ni vill men jag står för vad jag tycker!

Aja nu ska jag joina pappa und maja och få bli lite glader!
 Pusssspå allla sötisaaar



Gårdageeen ! :D

Hallojgallloj bloggojj!

Ohhh måste bara säga att gårdagen va GRRRreat!
Jag & marie ee sötiisar och hade klackisar och knäppte kort & levde för dageeen, najsebajse!
Åhhh va roliigt det va, moramoramora hihi! ♥
Sen så när marie skulle hem och titta på sina polers som sprang och orienterade så kom dittis & claeees förbi och hängde med mig så slippte jag vara ensam i curryhuset !
Det va snällt & vi hade kul eller aa iallafall ett tag tills Dittdott & jag blev tvingade av clarre att se på skräckis! Jag vet inte om den första filmen var så bra ärligt talat, jag tittade inte så himla mycket om man säger så. Låg mest med ansiktet nertryckt i kudden för att inte se, men nu har jag kommit på att det e fan läskigare att höra vad som händer än att se vad som händer haha!
aaa sen tänker jag inte gå in på detaljer på vad som hände senare under kvällen. Men jag kan säga att jag gick och la mig och lyckades somna, medans dittis & claes  också aa jag vet inte vad dom gjorde men jag sov då iallafall ! haha
Sen i morse så vaknade jag 1 minut innan mobillarmet sattes igång och då började jag städa, jag städade hela currylägenheten . Vet inte riktigt vad jag fick för ryck men men nu behöver ni inte städa söt tjejoor  ^^,
Dittis buss gick typ 20 i 10 i morse och min 09.18 så vi va uppe tidigt för att inte ha sovit fullt så många timmar yesterday!
Och nu har jag ätit frukost och försökt att sola trota att det va svinkallt! & nu sitter jag här och kom precis på att jag måste upp på musikalträning innan jag ska äta hos kicki & lasse & hedda . Så då måste jag pallra mig upp till parken om cirka 1,5 h.. Lite jobbigt för jag hade tänkt att slappa men whatever, jag klarar mig !

& i sommar så blir det båttur till mora girls, måste testas haha!


Haa deet!
PUSSSSS♥
/thildiispildiiis

         
 tack för en Great day mariieeis! :))

Mr. Sun is back!

Hejhej halllå!

Ohh dom där orden känner jag igen hejhej hallå! Timbuktu e bra, han e bra bra bäst! Och tänka sig, han ska jag se i sommar på peace and love! Åhh vad jag älskar att säga de.. PEACE AND LOVE! Wieeee, marieeeeE & ErikiiiiS und MOI SKA HA ALLDELES FÖRJÄVLIGT KUL PÅ PEACE & LOVE!

Hihi idag har jag varit duktig, det första jag gjorde när jag vaknade var att springa runt golfbanan idag igen :D Fast okeeej det e nog sista gången jag kommer springa på tom mage, faan hela kroppen va helt död, så hädanefter blir det frukost före !
Okej nu skrev jag att jag har varit duktig idag, idagidagidag.. klockan är liksom 09.53 nu så det här e juh inte det ända jag kommer att göra idag liksom.
För nu börjar solen titta fram på min balkong så jag tror att jag ska gå ut och sätta mig och fortsätta läsa " Så dumt"  Av mia törnblom . En riktigt bra bok allt¨å! hon berättar sitt liv som knarkare, från 18 års ålder tills 29 års ålder knarkade hon , varje dag!
Aja det ska jag nog göra nu, sen så vet jag inte när jag och marie drar till mora, men nångång idag ska vi då dit tror jag, fast hon ska hem sen så jag kanske blir själver kvar där men då tänker jag våldgästa Claaarre und Dittdottis så de så ^^,

Iiiiiiiii och idag e en till sån här dag när thildis ( jag) Vaknar på alldeles rätt sida och e dunder glad för allting! hihi
´Fast aa, jag tror jag är rädd för att må dåligt, jätte rädd.
Så därför måste jag göra nånting hela tiden för att slippa tänka på dig! FAN
Näää nu ska vi vara gladaaaa hihi

Have a nice day motherfuckerrrsssss! Fniss!

/ Thildiiisss


Älskaaa

HEJHEJHEJ blogggisss!

Ojojoj vilken dag de va igår i Stockholm, fett bra!
Jag & tessie hade superskojj och shoppade en hel del :)
Och folket i huvudstaden , wow vad mycket olika stilar det finns alltså! Det e också fett bra!
Har kommit på ett nytt litet motto till livsnjutar klubben : Ta ingen skit!  som grynet brukade säga, om ni minns den lilla tjejen som va sööt kaxig och bara bar rosa, hon borde vara en stor förebild för många tycker jag, mycket roligare att köra sitt eget race än att gå med alla andra!

Aja och nu sitter jag hemma i rättvik och hade tänkt att sola, men icke då, för på min balkong va de äckel skugga hah!
Men jag va nyss i mora med mamma och maja en sväng, och jag har kommit på hur jag sörjer.. Jag shoppar haha idag köpte jag ytterligare ett par skor och en tröja hihi !
Jag ångrar stort att jag inte stannade i mora och fikade med claes och hans kompis, varför gjorde jag inte det för!? åhh nu sitter jag juh här och ruttnar, eller aa inte riktigt ruttnar kanske.. men iaf snart!
Aja jag och marie ska då till mora imorgon och steeeeekaaa ! HIhi

Nu ska jag käka gott sen vet jag ej, kom till rättvik försjutton nån!

Pussspusss♥
/ Thildis!

    
     
.<----


Idag :
   haaha

TJOCKHOLMEN

Wieeeeeeee imorgon klockan 06.49 drar vi till tjockholmen, vi ska ha det bäst bäst bäst, nu längtar jag riktigt mycket :):) Pusssss ALlAAAAA♥   Ariiiiiiiiiiiiiiiiiiibaaaaaaaaa betyder mördarsnigggel!


The end

Hejhej hallå bloggPogg!

Har inte så mycket alls att skriva idag, eller det kanske jag har men orkar inte..orkar bara inte.
Sitter med smärta från hjärtat och huvudvärk och lyssnar på skitmusik..det trodde jag aldrig om mig, men tydligen kan jag också bli ledsen.

Det ända som har varit bra idag är Hedvig, absolut den bästa människan på jorden!
Va hemma hos henne idag medans kicki åkte & tränade ( Starke adolf).
Och vi pysslade och lekte massor, det gick så bra så!
Du e min guldklimp älskade kusiinvitamiin!♥

Imorgon e det tjockholmen med TESS wieeeeeeeeee jag längtar längtar längtar! vi ska äga ut sthlm kan jag lovaa!
Vi ska ta mycke kort så de sååå hihi!♥

Förresten tack för en bra kväll igår erikiis, claees & dittdott! Den började bra och slutade bra eller aa om man bortser från det allra sista men annars så vaa det Kuliiisch! :)
Jag och erikiis slaggade kvar i curryhuset och åkte hem med en tidig buss, livsnjutarna njuter även fast man sörjer hihi Erikiiis e BRABRABRA♥

Pusssssssss<3

    
 Jag & jenny på denne bild     <----- hihi

MItt liv just idag.. va?

Jag borde inte.
Jag borde verkligen inte.
Verkligen verkligen inte.
Men jag kan inte rå för det.
Jag menar varför vill jag?
Inte ett dugg hälsosamt.
Inte ett dugg snyggt.
Inte bra överhuvudtaget.
Jävla fucking helvete.
Nej nu tar jag mig i kragen.
Ingen ångest.
Allt går juh så bra.
Det gör det.
Jag lovar.


IDag  är det en depp dag för mig, iaf nu..
Allt känns konstigt, kollar sig i spegeln och ser en ful bild av sig själv.
Det borde inte vara så, man borde titta sig i spegeln och älska sig själv, man kan inte ändra på sig, eller jo visst kan man det med massvis av plastikoperationer osv.
Men då är det juh inte du, man är bäst som sig själv helt enkelt.
Ingen ska få ändra på det, INGEN!
Jag ska kämpa för livet genom att stå i mot det som är i mina tankar..igen.
Och jag ska försöka tycka om den bild jag ser, för jag vet att jag är bra, det vet jag.
Men nu börjar min lycka vända. Börjar inse att allting kan inte vara bra,fast man kanske trodde det ett tag.
Istället får jag rycka upp mig och tänka att, hur kul skulle det vara med ett felfritt liv?
Inte speciellt kul alls faktiskt.
Otur i spel tur i kärlek? Det stämmer inte för mig längre iaf, jävla otur i spel & detsamma i kärlek.
Men som sagt, jag ska ta vara på livet och fortsätta att vara livsnjutare.
Man har inte tid att vara ledsen för mycket, livet väntar juh på oss, det är därför man ska leva fullt ut även om det kommer massvis med problem som farthinder, skit i dom! Du har inte tid att stanna och vänta, jag menar man vet aldrig hur länge man lever, så vad jag försöker säga är att ta vara på livet, det är en gåva du har fått.

Nu ska jag bege mig till frissan , ni får se bilder sen ifall ni har tur.
Sen ska jag avra med erikis & ha kul!
Sen vet jag ej.

Puss på er♥ 
/ Thildaa


Vad ska man säga..

Nämen tjaaaaaahaaa blogggen!

Åhhåjaja kan man säga tilld en här dagen, jag orkar ingenting längre just idag, det ända jag orkar göra är att käka mig fet.. är omringad av godis chips och bullar och massa mer skit, faan vad jag har ätit nu under påsk, helvete alltså haha!
Aja just nu sitter jag här med toblerone som sällskap och försöka hålla huvudet uppe från tangentbordet ^^ Jag vet att man kanske inte ska hålla på att käka en massa skit hela tiden men vaddå? jag får väl bli en fet flodhäst till sommaren då, för vet ni vad ? det skiter jag fullständigt i, jag får vara hur fet jag vill bara jag mår bra liksom så de så!!

Igår sov juh jag och maja hos mormor & morfar, de va skojjsigt hihi. Vi såg på bla galenskaparna och skrattade hela kvällen !
Dom brukar säga att ända sen jag föddes har dom fått sett på teater när dom har varit med mig.. jaa vad kan man säga, jag e juh trots allt en teaterapa, de e jag stolt över! Säg såhär : jävligt stolt må jag säga haha!
& idag fick jag äntligen träffa mina små kusiner, anna , lina och karin, sjukt söta! Tyvärr har jag inga bilder på dom men jag har minnen haha, som idag till exempel så lekte vi kurragömma.. börjar inse att jag är inte så liten längre, jag menar jag fick juh inte plats på något gömställe i hela huset ;)

Guuud jag borde inte äta mer gott underbart fett godis, jag borde äta sallad haha! neejje mathilda, gud vill att du ska bli fet därför gödar han dig som sjutton! ^^

Aja nu ska jag sluta babbla om tråkiga saker och istället skriva något vettigt.. Aa eller okej jag kom inte på nåt vettigt men men hoppas jag inte tråkar ut er totalt, förresten så fortsätt läs min blogg, typ skitskojj när man har läsare, inte så många hittils då men ifall alla tipsar alla så blir det nog några  haha.
& förresten så blir jag väldigt irriterad, ledsen och förjävligt besviken på dig nu! Jag menar hallå jag lever.. omoget? Fegt? Töntig? Tråkig? aja man kan säga mycket saker om en person..

Ikväll blire nog film med tessie och imorgon klipp& färg sen erikis och mora tror jag hihih

Pussspåallaallaallaa<33




Haha ♥

Våren

♥ Hallllojjj blogggen!

Det blev en lyckad kväll igår, mycket prat och skratt! Vi tittade även på Mamma mia, Gud vilken bra film, en sån där riktigt underbart härlig film.. en riktig skrattfest blev det !
Som ni ser på bilderna från igår hade vi riktigt skojj med alvis moppe eller vad man ska kalla det, så himla söötsaaak !
Idag när jag och Alva vaknade va det strålande sol ute oich min pappa låg och sov, haha han vaknade typ halv 12.. han kom hem från festen klockan 06.00, min pappa ee riktigt jävla fräään!

& nu e har man gått upp cirka 20 kilo pga av allt fikande och påskgodis, + all good mat! Herrejesus vad man har ätit, både igår idag ! och sen blir det imorgon också haha!
Aja jag är juh livsnjutare och lever för dagen så jag menar ORKA BRY SIG OM DE!  Vi bryr oss inte alls om vad vi gör, vi bara gör och de vi gör kan bli både kul och lite mindre kul, men  de e de som är själva grejen! ^^

Nee nu har Mormor&Morfill kommit och jag & maja ska tillbringa kvällen och natten i Yttermo , mysiigt hihi!

Ha det så bra alla underbara människor!
Tjoooooflööjt!♥


Wohoooooo



Bästaste!<3

Lisa,Lisa & emma e här i fräna huset också, har tyvärr inga bilder på dom nu haha! PUssssss<33

Vädret äger fettt!!!

Hallojjgalloj bloggisen!

Måste bara säga att det är typ toppväder idag, alltså verkligen TOPPVÄDER !
& när det är fint väder är mathildis väldigt onyttig..väldigt onyttig!
Min farfar fyller 70 i idag, 70 år! herrejesus, han va nyss en lite pojke liksom.. hahaha!
Aa allafall så åkte vi dit efter att jag hade solat i 3 timmar lalal hihi . Och hos min farmor och farfar så äter man mycket! Så jag är fortfarande proppmätt och vi åt klockan 2 !
Så under tiden som vi åt hade jag solen i ryggen hela tiden, äntligen sol äntligen sol!<3

Och nu sitter jag här, med två underbara tjejor på min altan, vi käkar godis och chips som fan och väntar på andra tjejor som ska komma, nämligen ff idag bara för att pappsen är på brakfest nere på båthamnen! :D
Aja så himla underbart iiiiiiiiiiiii jag är så jävla glaaaaaaaaa!!! Marie och jenny och thildis alltså jag har superduper mys nu!
Men nu måste jag leta reda på kubbspelet, jag menar är det sommar så e det juh sommar , kubbspelet måste tas fram!
Får väl se hur det går , vi kanske får leta igenom hela huset.. och sen när vi har gått igenom hela huset så  kommer det fram att vi inte har nåt haha vi får la se!  typiskt oss i sånna fall.
Nee idag orkar jag inte skriva nåt mer för nu ska jag ut och umgås med mina älskade vänner myyyyyys hihihihi!

Pussssar & kramar / thildiiispildiiis

Ps. min hund är bög , på riktigt .ds.


Kul kväll igår!

Halllojbloggis!

Det blev en riktigt lyckad kväll igår, allt gick finemang och det blev en jävla massa dans!
Vi va först in på dansgolvet och sist därifrån! haha
Den kvällen behövdes verkligen känner jag, nu kanske min otur börjar vända och bli till lycka igen..vem vet liksom.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva, har inte så mycket i min hjärna idag.. mer än en liten fundering men de vill jag nog inte ta här.
Förövrigt börjar mitt humör bli lite bättre, eller aa det e första dagen idag som jag känner mig glad på 3 dagar , wow!
Aja skit samma , skakade ass som fan igår iaf så idag e jag bara liiiiiiite stel.

Nee nu kurrar min mage men min papppa står iaf med förkläde på sig och gör lasagne så det e juh great ! :*


Saknar dig.
Borde jag veta eller borde jag förstå.. konstigt allt e.




Pusssssspåeeeeerrrrrr♥


Ferrreeeperrre



'












KUL IKVÄLL IKVÄLL IKVÄLLLL!!!!!!!!! PUZSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS<3

Fuck världen idag!

Idag tänker inte jag skriva nånting för jag är tom, helt jävla tom!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vår

Hejj bloggen!

Nu e det så att jag e dundertrött så jag är inte så värst super pigg på att skriva så därför gör jag en punktlista på min dag !

* Sovmorgon
* Solsken
* Skola
* Skratt
* Puss
* Buss
* Möte
* Jenny
* Kallt
* Pakethållare
* Äta
* Sitta här!

Lite av min dag!
 Inte på så himlans bra humör nu heller så jag vill inte skriva nå mer, men ha det så bra & sov sött ! Natti nattti ♥





Vi träfffade saknade lisaaa from också <33





tssss-

Trötter!

Ohhh halllojjgallloj blogggisen!

Vad ska man säga, är lycklig över vädret som F a n! Kan det bli bättre vårväder eller? NEJ :D
Iaf så har måndagen varit rätt så bra, vaknade 08.10 och min buss går 08.31 så jag kände att jag hade gud med mig på min sida idag för jag hann fan med bussen! Nog för att jag fick sminka mig på bussen men det gjorde inget för man blev glad ändå ! hihi
Men humöret har varit lite sisådär ändå, först skitglaa och sen skitsur och sen skitglad i8gen, ganska pms humör om jag får säga det själv men det kan vara med tanke på att jag missade min favorit måltid : Frukosten!
Aja skit samma måndagen e avklarad & jag lever.. För dagen ! ^^,
Imorgon e de teater sköönt! Gillar tisdagar, bra dag!
& förresten så har jag cyklat en massa med Jenny idagens igen, vi cyklade upp till Tessie och lämnade salamin haha! sen blev vi kvar där typ en halvtimme sen drog vi vidare och hamnade på äckel stationen och sen mötte vi Kristian & Simon, kul att träffa er pojkar igen, va ett bra tag sen sist !

Måste bara säga att jag e trött, trött på en del grejer.. Fan också liksom. Det e klart man ska leva för dagen så som jag och erikis har kommit på och det gör jag också men idag kändes bara allt så fel, börjar gå lite utför men man kan juh alltid hoppas, eller jag hoppas som fan på att det går uppför igen snart för annars så vet jag inte riktigt tråkigt nog.
Men men nu ska jag sova så nu säger jag : Gooonattis Bloggen!
Sov sött ♥

I don´t know if this is the right thing..



VÅRVÅRVÅR!♥


Gustaaafa & Alviis! ^^


 Snyggg alva-lou!♥


Gustafaaa & Moii

I ständig rörelse.

Hejsansvejsan bloggis!

Jaaa vad ska man säga, är det underbart väder eller är det underbart väder!? joo det är UNDERBART väder!
En vanlig söndag i rättvik e ganska tråkiga och slöa, men idag så kan jag säga att jag har varit i ständig rörelse!
Har setat still i 3 timmar idag, 3 timmar herregud ingenting juh!
Det började med att jag vaknade och hade lust att ut och springa innan allt folk börja komma ut ur idet haha.
Så då flög joggingkläderna på och sedan var jag påväg runt golfis, lite jobbigt va det juh trots allt eftersom det var första gången för i år men efteråt kändes det super sköönt.!
Sen så satte jag mig och solade och läste och lyckade läsa ut " Goodnight mr.Tom" , hann till och med fortsätta att läsa " så dumt", riktigt bra bok faktiskt, eller aa båda böckerna är bra haha :D
Sen efter det så vandrade jag ner till mammsen för att hämta kameran och cykeln, så då fick jag juh cykla hem från mamma, och innan jag kom hem till pappa så bah: nee för fan va kul detva att cykla, nu måste jag cykla mer.
Så då cykladejag runt hela lerdal, riktigt sköönt, och precis när jag kommer hem så skulle pappa och maja gå med viggo, så dåp följde jag med dom men dom gick sakta och skulle gå värsta korta svängen så jag tog viggo och fortsatte ytterligare en runda runt golfbanan!
Sen precis innan jag kom innanför dörren så skrev jenny och undrade ifall vi kunde ut och cykla lite, så då va det bara att ut igen och cykla runt hela rättvik, och ytterligare en sväng runt golfbanan haha!
Och nu sitter jag här med iskalla händer och ska gå och dricka en kopp te och slappna av .
Trota all denna "stress" idag är jag faktiskt förkyld, men jag oprkar bara inte slöa bara för nån jävla förkylning, blir juh aldrig av med den ändå så jag kan lika gärna träna !

Aja nu har jag nog tröttat ut er rejält , så nu ska jag sticka haha!

Haa en bra kväll & sov sött!



Blivit väldigt rööd på bröstet och helt kritvit på halsen haha!



Sol & bus i vikarbyn!

Tjoohoo bloggis!

måste bara säga att jag har blivit alldeles rööd på bröstet och axlarna, men jag känner min kropp och jag vet att imorgon kommer de röda ha blivit brunt! :D haha förhoppningsvis !

Nu har jag precis kommit hem från vikarbyn, har spenderat eftermiddagen och kvällen hos söööt Erikiiis!
Vi blev som barn på nytt i det vackra vårvädret!
Plocka tussilago, storlek 41 på gummistövlarna, klättra upp i träd, bryta sig in på dagisgården och leka där sen hem laga mat och somna i soffan till robinson! Den här dagen har varit bättre en bäst motherFuckeeeeers! :D

Men nu e jag helt slut och funderar på att gå och läggga mig, så himla sköönt att lägga sig i tid för en gångs skull!

Häär ser ni iaf lite snyggis bilder från våran dag! hihihi
Pyssssssssssss<3


Vikarbyyn!
Vikarbyn e myyysigt!



Snygg eriiika!


Yoyoo motherfuckkerrr, steeencool!


Inte fullt lika cool e osminkade thildisen!


Ohhh högt haha!


Guisch va söööt buse!


Ska man ha gummistövlar ska man faan ha stora jävlar också! haha


!


Sunshine motheeeer Piiiiiiiiiiiiip!

"steg upp på morgonen innan min dag var riktigt vaken wooaaoo vilken härlig dag!"

Strålande väder, och här sitter jag på mammas balkong och schteeeker och lyssnar på glaskrosset av glasflaskor som folk slänger i återvinningen.
Ser massvis av pensionärer som är ute med sina rulatorer och pratar med varandra.
Ser barn som är ute och leker tatt och skrattar.
Åhh vad jag älskar våren och framförallt SOLEN!

"Goodnight mr.Tom" är snart utläst också, jag får tacka vädret för de!
Förövrigt så vet jag inte riktigt vad som händer idag, har packat till pappsen och så men orkar inte sitta hemma hela dagen idag när det e sånt här väder. Skulle inte sitta helt fel med en glass, twister kanske? hihi
Aja får se hur länge jag schteeeker idag innan jag fixar i ordning mig..

& förresten så gick jag och la mig 22.20 igår och vaknade 08.45, hurra för mig, ganska stolt faktiskt.
Sköönt som fan att sova iaf!

Neeee nu ska jag sluta skriva och fortsätta den spännande läsningen i solskenet!

Haa det så bra och ha mycket vårkänslor och dra på mungiporna idag!
♥/ Thildiiis


Moraa

Har varit en dunderbra dag idagens pga av att jag och erikis kom på meningen med livet igår, som sagt : Lev för dagen!
Och idag e det en massa människor som har gått med i den så kallade "klubben" haha!

Dittdott & jag ringde runt till lite människor också och sjöng Tack ( namn) för att duuu eee så braa tralalalala!
Allla blev glada och vi fick se mycket leenden i plugget!
Sen hade vi idrott och det va skojjs, för på slutet så höll jag i en handboll för första gången på 1.5 år! Fy faan va bra det kändes!
Mats lärde mig att skruva lite också , jag saknar faktiskt handbollen, men men allt har juh ett slut! :)

Sen så sprang jag ifrån idrotten in i skolan för att hämta läsebooken "Goodnight mr.Tom" och då träffade jag på bla Alva och lille erik som satt och såg söta ut tihii! sen när jag kommer ut så sitter wille där med klassen i solen! så då hälsade jag på honom ett tag sen så kutade jag till curryhuset och drog av mig kläderna och satte mig på balkongen och läste och schteeekte!
Älska våren & Älska solen!

Aja nu måste jag sätta på mig ytterkläderna och knalla ner och möta tess, vi ska nämligen ut och kika på stora rättvik, ska bli intressant och se ifall man hittar nån människa där ;D haha

Haa de bra så länge människoor!

!



Tack för en bra dag tjejor!♥

Ha ha ha


Woow!


Supergladaaa!


!


Mee & Miiii

!



<3


♥Vi har en klubb som kallas : Lev För Dagen!

SOLEN E HÄÄR!

 
Soool på curryhusets balkong!
Fettt med schteeeeek!

Snygggga!

Blev kär vid första ögonkastet idag.
När jag far till Tjockholmen så ska dom bli mina!<3


<3


Mathilda goes bloggerska!

Weej, nu e det någon som har fått upp ögonen för att blogga.

Troligtvis så kommer jag att sumpa den här chansen totalt eftersom jag inte e sådär superduper intresserad av datorer, men jag ska försöka göra mitt bästa så att nån kanske vill läsa om jag nu lyckas få någon läsare dvs.

Nu sitter jag vid köksbordet och käkar hårdmacka med skinka & gurka på. Har precis anlänt till rättvik från att ha spenderat hela dagen i mora.
Först en ganska så seg dag, torsdagar brukar vara min favoritdag men i skolan va den seg.
Vi skulle ha sett på galningen men det blev inte så , så vi fick fortsätta med dialogerna. Och jag måste juh säga att d
Ditte och jag e ganska så braa alltså!
Vi ser verkligen ut som gangsters! ;)
Efter skolan så träffade jag erika, båda va lite sådär smått sura för att dagen hade varit ganska dålig, men sen när vi skulle gå in på banken och gubbjäveln inte ville aktivera erikans kort då blev vi riktigt jävla sura!

Men efter att ha suttit på en bänk i solen och ätit lite smått och gott bla  godis så blev vi riktigt glada.
Vi kom nämligen på meningen med livet: LEV FÖR DAGEN!
Dom tre bästa orden i hela världen!
Tack för en super skojj kväll erikis! :D


Sov gott & dröm sött snyggingar!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0